Wegafsluiting i.v.m. werkzaamheden op de Van ’t Hogeruys- en de Slangenhoutstraat

In verband met de werkzaamheden op de kruising van de Van ’t Hogeruys- en de Slangenhoutstraat zal er ingaande vrijdag 29 maart 2019, omstreeks 20.00 uur tot en met maandag 1 april 2019 omstreeks 02.00 uur de navolgende kruisingen worden afgesloten, te weten:

  1. Industrieweg noord / Van ’t Hogeruysstraat
  2. Slangenhoutstraat /Koffielaan
  3. Slangenhoutstraat / Samboerastraat
  4. Rotonde oostelijke rijbaan Van ’t Hogeruysstraat vanuit de J.A. Wijdenboschbrug
  5. Van ’t Hogeruysstraat / Kankantriestraat

Op donderdag 28 maart 2019 zal omstreeks 09.00 uur tot 12.00 uur de linker invoegstrook op de Van ’t Hogeruysstraat richting de Slangenhoutstraat worden geasfalteerd, waarbij tijdens de werkzaamheden een rijstrook van de Van ’t Hogeruysstraat zal worden afgesloten vanuit de rotonde. Hierna gaat men de Slangenhoutstraat tussen de Van ’t Hogeruysstraat en de nieuwe brug afsluiten voor asfalteringswerkzaamheden.

Vermeld dienst te worden dat de kruising Slangenhoutstraat / Van ’t Hogeruysstraat en de Slangenhoutstraat / Koffielaan is afgesloten, voor de aanleg van het infrastructuur voor de verkeerslicht installatie.

Paramaribo, 27 maart 2019

Public Relations/ K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.