Wegafsluiting i.v.m. jaarafsluitingsactiviteiten in de binnenstad

In verband met de jaarafsluitingsactiviteiten in de binnenstad op  31 december 2019, zullen enkele weg gedeeltes en kruisingen van 09.00 -18.00 uur worden afgesloten. Het betreft in deze:

·         De Keizer- en Zwartenhovebrugstraat

·         De Maagden- en Dr. Sophie Redmonstraat

·         De Keizer- en Domineestraat

·         De Jodenbree- en Maagdenstraat

·         De Zwartenhovenbrug- en Steenbakkerijstraat 

Er is een vergunning van de District-Commissaris vereist om goederen te verkopen. Indien de verkopers niet over een vergunning beschikken zal de politie overgaan tot in beslagname van de goederen.Vermeld dient te worden dat er geen gas cilinders zijn toegestaan. Het is ook niet toegestaan om dranken in glazen flessen te verkopen.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om niet met hun voertuig de binnenstad in te gaan, indien het niet nodig is. Uw voertuig zult u zoveel mogelijk buiten de afsluitingen parkeren. Men mag niet parkeren voor inritten en op brandputten. Doet men dat toch zal de politie niet chromen het voertuig weg te laten slepen op kosten van de overtreder.

Op weggebruikers wordt het beroep gedaan bij het plannen van hun route hiermee rekening te houden. Het Korps Politie Suriname wenst de totale gemeenschap alvast een zalige en veilige uiteinde toe en ook een voorspoedig 2020.    

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.