Weer verkeersdode in Commewijne; verkeersbarometer naar 34

De 60-jarige voetganger Sewlal Harnarain is in de vroege ochtend van dinsdag 13 juni in het ziekenhuis overleden.  Sewlal is op maandag 12 juni aangereden door een personenauto aan de ChandisawTilakdarieweg te Meerzorg.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op voormelde plek. Daar aangekomen is het slachtoffer dat letsels opliep, aangetroffen op het wegdek. Per ontboden ambulance is de gewonde voetganger die niet aanspreekbaar was afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, maar overleed in de vroege ochtend van 13 juni.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde ten tijde van de aanrijding en dat hij in het bezit is van een rijbewijs.  Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

Met het overlijden van Sewlal staat de verkeersbarometer landelijk op 34.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.