Weder aanhouding ontsnapte Guyanese verdachte

De politie van het bureau Brokopondo heeft op vrijdag 6 oktober 2023 de Guyanese verdachte M.J. (49)  weder aangehouden.

Tegen M.J. waren in de maand september  2023 in twee afzonderlijke zaken aangiften gedaan, waarbij de verdachte in het eerste geval een manspersoon een steekverwonding in zijn buik had toegebracht te Bewojo in het district Brokopondo. In het tweede geval had de verdachte M.J. de aangever met de platte kant van een scherp voorwerp meerdere slagen toegebracht. 

De wetsdienaren stelden een onderzoek in en hielden de verdachte op de kruising van de Afobakaweg en de weg naar Bewojo aan, waarna hij ter voorgeleiding werd   overgebracht naar het politiebureau. In afwachting op zijn voorgeleiding werd de verdachte in de politiewacht geplaatst, alwaar hij op een bepaald moment vreselijk  tekeer ging met de politieambtenaren. In zijn woeste bui heeft M.J. enkele shutter glazen van het gebouw kapotgeslagen en op een onbewaakt moment via de ontstane opening in een dichtstbijzijnde bosschage gevlucht. Het gelukte de wetsdienaren hem kort daarna wederom in de kraag te vatten.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.J. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.