Walther alias ‘Wali’ aangehouden voor oplichting

De recherche van regio Midden heeft op woensdag 23 oktober de verdachte Walther A. alias ‘Wali’ opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld ter zake oplichting en verduistering.
Een benadeelde deed aangifte van verduistering en oplichting tegen Walther Volgens de benadeelde heeft hij een geldbedrag afgestaan aan Walther om een“ All Terrain Vehicle” oftewel ATV in het buitenland te kopen en te importeren naar Suriname.
Walther had de benadeelde doen geloven dat hij een importeur van ATV’s is. Toen de benadeelde na enige tijd door had dat Walther hem in de maling had genomen deed hij aangifte tegen hem.
De verdachte Walther heeft geen documenten bij de politie kunnen overleggen waaruit moet blijken dat hij een ATV gekocht heeft in het buitenland die naar Suriname overgebracht moest worden.
De politie heeft wel andere documenten in het bezit van Walther aangetroffen waaronder geld overmakingsbewijzen. Het vermoeden bestaat dat Walther meer slachtoffers heeft gemaakt. benadeelden moeten zijn. Walther alias Wali is ambtenaar op het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Overige Benadeelden kunnen zich wenden tot de recherche van regio Midden, ondergebracht in het gebouw van het politie bureau De Nieuwe Grond op de telefoonnummers 582200 of 582050.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.