“Walle” voor diefstal aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op donderdag 21 januari de 53-jarige W.B. alias “Walle” te Charlesburg aangehouden.
Walle wordt ervan verdacht samen met zijn twee kompanen R.M. (56) en de 53-jarige C.H. in de vroege ochtend van maandag 16 november 2020 een diefstal te hebben gepleegd aan de Floralaan.
De politie van het bureau Flora werd diezelfde ochtend door oplettende burgers ingeschakeld toen het drietal bezig was goederen in te laden in een voertuig. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie werden R.M. en C.H. in de kraag gevat, terwijl “Walle” kans zag weg te komen.
Op R.M. en C.H. werden toen aangetroffen en in beslag genomen drie koplampen, zes zakken tegels, een aluminium ladder en dievenijzer.
Aangezien de goederen nog niet geplaatst zijn, worden eventuele benadeelden of eigenaren van bovengenoemde goederen, wederom opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Flora.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.