Wachter overvallen door vier gemaskerde mannen

De wachter M.G. werd in de vroege ochtend van maandag 11 maart bij een zand put te Groningen overvallen door vier gemaskerde mannen en gekneveld achter gelaten. Onderzoek wees uit dat de verdachten een berghok hadden opengebroken waarna zij met een lasmachine en een brander vandoor gingen.

Nadat de verdachten de goederen hadden weggenomen, zijn deze goederen in het voertuig van de benadeelde geladen, waarna de verdachten met de gestolen goederen en auto vandoor gingen. Op een bepaald moment konden zij zich niet verder verplaatsen met het voertuig, omdat dat vast kwam te zitten. Zij lieten de auto achter  waarna zij te voet verder gingen, met medeneming van de lasmachine, de brander en een geldbedrag in Surinaamse Dollar dat in het voertuig was.

De wachter heeft met een vuistvuurwapen slagen moeten incasseren op het hoofd.  Aan de opsporing van deze verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.