Wachter overleden tijdens dubbele inbraak

DSC04761DSC04759

Vier gewapende en gemaskeerde criminelen hebben vanochtend, dinsdag 12 mei, inbraken gepleegd bij een steenslag bedrijf en een dialyse centrum, die naast elkaar gevestigd zijn in het district Commewijne.

De 66- jarige wachter Jodhan Mahase meer bekend als ‘Lall” is daarbij om het leven gekomen. Het slachtoffer was in dienst van het dialyse centrum.

De criminelen hebben eerst de wachter van het steenslag bedrijf overrompeld en gekneveld waarna zij door middel van braak het kantoor zijn binnen gedrongen.

Vervolgens hebben deze misdadigers Mahase op zijn werkplek overrompeld. Hij is toen mishandeld en gekneveld. Mahase is vermoedelijk ten gevolge van de mishandeling overleden. De andere wachter is licht gewond geraakt.

Het kantoor van het dialyse centrum is ook open gebroken door de criminelen. Het is vooralsnog niet bekend welke goederen uit de kantoorruimtes zijn weggenomen. Het ontzielde lichaam van de heer Mahase is door de politie voor sectie in beslag genomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek is door de politie van Regio Oost overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Informatie  over boven gemelde  inbraken en/of de daders mogen doorgespeeld worden aan de  Centrale Meld Kamer van de politie op het telefoonnummer 115, de politie tiplijn op het telefoonnummer 175 of aan de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer  40 3645

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.