Wachter ingesloten voor mishandelen Barba

De politie van Flora heeft op zondag 8 april de 29-jarige Valentino T. aangehouden voor mishandeling.

Een manspersoon die bekend staat als ‘Barba’ rende in de vroege ochtend van die dag het terrein van een politie-eenheid op, om hulp te zoeken. Barba werd achterna gezeten door de wachter van SOSIS. Zowel de wachter als Barba werden overgebracht naar het politiebureau Flora.

Gebleken is dat Barba die woonachtig is in het ressort Livorno de gewoonte had een tussenstop te maken bij Sosis wanneer hij alcohol had genuttigd.
Na afloop van de avondvierdaagse in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 april voelde Barba zich onwel en besloot toen op een bank op het Sosis complex bij te komen om zijn weg verder te kunnen vervolgen. Op een bepaald moment voelde hij in zijn slaap een harde slag op zijn hoofd en lichaam. Hij sprong op, zette het op een lopen, achterna gezeten door Valentino die de wachter is van Sosis.

Valentino verklaarde aan de politie dat onbekenden op zaterdag 7 april een tas met zijn bescheiden en een geldsbedrag hebben weg genomen van zijn bromfiets die geparkeerd stond op het terrein van Sosis, waar hij dienst deed. Van deze diefstal deed hij eveneens aangifte bij de politie van dit ressort. Hij vermoedde dat Barba de dief moet zijn geweest en sloeg hem daarom toen hij hem zag.

Na medisch te zijn behandeld is Barba heengezonden. De wachter is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.