Waardige afscheid van inspecteur Joerawan

Medewerkers van het politiebureau Kwatta hebben op woensdag 28 december de Ressort- Commandant, Joerawan, Hardew in de bloemetjes gezet. De ressort-commandant, is eveneens op die dag bevorderd tot hoofdinspecteur van politie en gaat na 40 jaren te zijn verbonden aan het Korps Politie Suriname (KPS) met pensioen. Joerawan heeft op verschillende afdelingen binnen de politieorganisatie zijn krachten gegeven. Naast de ressorten was hij ook als beveiligingsman bij de ex-President Ronald Venetiaan ingedeeld.
Als dieptepunten gaf hij aan 14 jaren te hebben gewacht alvorens tot de kaderopleiding te zijn toegelaten. Verder ook de nachtdiensten die buiten het politie terrein werden verricht tijdens de “woelige periode” in Suriname. Als hoogtepunt ziet hij zijn aanstelling tot Hulpofficier van justitie en de bevordering tot hoofdinspecteur van politie.
Als advies geeft hij aan de jonge generatie politieambtenaren mee om veel te lezen, proactief te zijn en te leren van de ouderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.