Vuilophaler aangereden door dronken autobestuurder

Een arbeider van een vuilophaalwagen is op zaterdag 16 februari tijdens werkzaamheden in het ressort Munder aangereden door de 31-jarige autobestuurder Humphrey, K.

De politie van het ressort Munder deed na de melding van de aanrijding de locatie aan. Daar aangekomen is gebleken dat Humphrey op een bepaald moment de vuilophaalwagen inhaalde en gelijk weer probeerde in te voegen voor de vuilophaalwagen. Bj die gelegenheid reed Humphre,K. de arbeider aan, die op een opstap van de vuilophaalwagen stond.

De arbeider kwam te vallen en liep een neusbeenfractuur op. Per ontboden ambulance werd de gewonde arbeider afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij heengezonden.

Het rijbewijs van Humphrey,K. die onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. Verder is hij door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.