Vruchtbare presentatie gehouden door Mrs. Chandra Algoe in P.O.S.

Op vrijdagavond 19 juli heeft het gewezen lid van het Openbaar Ministerie mevrouw Chandra Algoe een presentatie verzorgd in het Politie Officieren Sociëteit (P.O.S.). De presentatie had als titel; “De rol van de hulp officier van justitie in het strafrechtelijk gebeuren in relatie tot het Openbaar Ministerie.”
Meester Algoe heeft een interactieve presentatie gehouden waarbij zij de theorie van de materie op sublieme wijze heeft verweven met haar praktijk ervaring als officier van justitie en haar ervaring thans als advocaat in onder andere strafrechtelijke zaken.
Op sommige momenten hield zij de aanwezige politieambtenaren een spiegel voor, over zaken die verkeert gaan binnen de waarheidsvinding in strafzaken waar voor de politie een belangrijke rol is weggelegd.
Al met al was het een leerrijke avond niet alleen voor de aanwezige politieambtenaren maar ook voor de aanwezige burgers waaronder studenten die rechten studeren op onze universiteit.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.