Vrouwelijke politieagenten verijdelen straatberoving; twee verdachten aangehouden

Drie vrouwelijke politieagenten van het politie Bureau Nieuwe Haven hebben in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 februari tijdens surveillance twee verdachten aangehouden. De twee manspersonen waren op de hoek van de Hoge- en de Timmermanstraat bezig een straatberoving te plegen. Door kordaat optreden van de wetsdienaren kon de beroving worden verijdeld.

De verdachten Raffles, P. (17) en Snell, S. (18) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo  werd assistentie verleend tijdens het huisonderzoek.

In de woningen van beide verdachten zijn verschillende goederen aangetroffen en in beslag genomen. Enkele van deze goederen zijn munitie, een grijze nokia, een politiepas, 31 stuks munitiepatronen, twee jachtgeweer patronen, twee revolver hulzen, 20 stuks gedemonteerde mobiele telefoontoestellen, 10 stuks mobiele telefoontoestellen, een speelgoed pistool, messen, werktuigen, scharen, simkaarten van Telesur en Digicel, een tablet, een bruine damestas van het merk guess, Euro 100 en U$ 100, een rode zakdoek die vermoedelijk werd gebruikt om het gezicht af te schermen bij roofovervallen, een zonnebril, verpakkingsmateriaal met een hoeveelheid marihuana,  twee kettinghangers (vermoedelijk Braziliaans goud), een zilveren ketting, een fototoestel, , een jas, een memory stick en andere kleine zaken. De politie vermoedt dat al deze goederen van eerder gepleegde strafbare feiten afkomstig zijn.

Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Raffles en Snell zijn na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.