Vrouw verduistert goederen tijdens oppas

De 24-jarige Beidre P. is op donderdag 22 oktober door de Recherche van Paramaribo aangehouden. Beidre wordt ervan verdacht enkele goederen ter waarde van SRD 61.000,- uit een woning te hebben verduisterd.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Beidre in de maand mei een dame leerde kennen met wie ze bevriend raakte. De dame moest voor 3 maanden naar het buitenland vertrekken en belastte Beidre met de toezicht van haar woning en de oppas van haar 2 minderjarige kinderen. De dame maakte tijdens haar afwezigheid  geld over voor Beidre voor de verzorging van haar kinderen en de betaling van de huur van de woning.  

Het vermoeden bestaat dat Beidre op een moment toen zij alleen in het huis was spullen van de dame heeft verduisterd. Bij terugkomst van de dame uit het buitenland ontdekte ze dat haar goederen verdwenen waren. Zij confronteerde Beidre hiermee, die aangaf dat de gelden niet genoeg waren voor de huishuur en de verzorging van de kinderen, waardoor zij genoodzaakt was enkele van de spullen te verkopen. De benadeelde deed toen aangifte tegen haar. Zij werd opgespoord en op 22 oktober aangehouden. Zij heeft inmiddels bekend de goederen te hebben weggenomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Beidre in verzekering gesteld.  

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.