Vrouw ter zake verduistering opgesloten

De 21-jarige Ramona K. is op maandag 27 juli door de politie van het bureau Latour aangehouden en dezelfde dag in verzekering gesteld voor verduistering van een groot geldbedrag.

De benadeelde in deze is een goudzoeker die tot voor kort een vriendschappelijke relatie met Ramona had. Volgens verklaring van de goudzoeker heeft hij vanaf de maand maart tot en met mei van dit lopend jaar in totaal Srd. 30.900,- aan Ramona gegeven om voor hem te bewaren. Voorts dat hij haar toestemming had gegeven om voor zich zelf Srd. 8650,- te nemen uit  het geldbedrag groot Srd. 30.900,-.

Toen de goudzoeker vanuit het binnenland naar de stad kwam en Ramona naar zijn geld vroeg kon zij hem dat niet overhandigen. Ramona moet de goudzoeker/benadeelde Srd.22.250,-. geven. Zij vertelde de benadeelde dat zij al het geld had gebruikt voor zich zelf.

Op maandag 27 juli deed de benadeelde aangifte van verduistering  tegen Ramona die opgespoord en aangehouden werd door de politie van Latour.  Ramona heeft toegegeven dat zij  het geld van de goudzoeker ten eigen bate  heeft aangewend.

Zoals eerder  aangegeven is Ramona door de politie in verzekering gesteld en wel na overleg met het Openbaar Ministerie.

“Vriendschap eindigt waar zaken begint”

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.