Vrouw steekt ex-man in zijn halsstreek

De 25-jarige Stacy L. is op dinsdag 1 september door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden voor onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Stacy heeft haar ex-partner in zijn halsstreek verwond met een scherpvoorwerp.

De politie is al geruime tijd bezig een slepende ruzie tussen Stacy en haar ex-man te beslechten. Volgens verklaring van de man deed hij het adres van Stacy aan om informatie op te vragen over hun twee kinderen. Dat terwijl hij in zijn auto zat zij hem met een scherp voorwerp in de halsstreek stak. Dat hij haar geen enkele aanleiding daartoe had gegeven. Stacy verklaarde dat het slachtoffer haar aanviel en dat zij zich verdedigde. Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de afdeling Intensive care van het ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbetert dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

De politie doet een oproep aan ex-partners om in contact te treden met het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (BUFAZ)als zij kinderen met elkaar hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen. BUFAZ is gevestigd op het terrein van het ministerie van Justitie en Politie. Via het telefoonnummer 427197 kunt u in contact worden gebracht met het BUFAZ

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.