Vrouw sluit lijk partner dagen op in woning

De politie van het ressort Kwatta kreeg op zondag 3 juli  via de Centrale Meldkamer melding van een  lijk in een woning.  Volgens bekomen informatie was er een enorme stank waargenomen door buren.  Ter plaatse aangekomen trof de politie de 38-jarige Vijailalita R. dronken aan op het balkon van de woning die potdicht was.  Tijdens het onderzoek stuitte de politie op het lijk van de 71-jarige Anna Sleur dat in verre staat van ontbinding verkeerde. Vijailalita werd aangehouden en  overgebracht naar het politiebureau van Kwatta ter ontnuchtering.  

Zij is toen zij nuchter was voorgeleid. De vrouw heeft aangegeven dat zij niet wist wat te doen na het overlijden van de man. Zij liet het lijk enkele dagen in de woning en verbleef op het balkon. De politie vermoedt dat er misdrijf in het spel is. 

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk van Anna voor obductie in beslag genomen. Vanwege de verre staat van ontbinding van het lijk kan de patholoog de doodsoorzaak niet vaststellen.

Hangende het verdere onderzoek is de vrouw in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.