Vrouw schudt dronken verkrachter met belofte van zich af

Dilipkoemar is door de politie van Saramacca in verzekering gesteld, nadat hij gepoogd heeft om een vrouw te verkrachten.  

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de verdachte naar een winkel in de buurt was geweest en zich tegoed had gedaan aan alcohol. De man werd dronken en begaf zich in beschonken toestand naar het adres van de vrouw. De mevrouw verklaarde aan de politie dat zij zich op haar balkon bevond. Plotseling kwam de man opdagen en sleepte hij haar naar binnen. Hij haalde haar kleding van haar lichaam. De vrouw bleef praten tot de dronkaard en  verzocht hem terug te komen wanneer hij nuchter is. Zij beloofde hem dat zij dan seks met hem zou bedrijven. 

Dillipkoemar gaf gevolg aan het voorstel van de vrouw en verliet haar woning. De vrouw spoedde zich naar het politiebureau en deed aangifte.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie mag Dilipkoemar de dagen in de cel doorbrengen. 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.