Vrouw propt cocaïne bol in lichaamsdeel en slikt aantal bolletjes

Het Bestrijding Internationale Drug Team (BID) heeft op een vlucht van Paramaribo naar Amsterdam op woensdag 20 april de 37-jarige Colleen V. aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven.

Tijdens controle door dit team viel het de wetsdienaren op dat Colleen zenuwachtig deed. Zij werd aangehouden en onderworpen aan een urinetest. Het resultaat bleek positief te zijn, waardoor zij bekende een onbekend aantal bolletjes te hebben geslikt. Daarnaast had zij ook een bol gepropt in een van haar lichaamsdelen.

Volgens haar verklaring heeft zij de drugs gehad van een manspersoon die ze drie weken terug heeft leren kennen. De naam van deze manspersoon is haar niet bekend.  Voor haar vertrek werd er een geldbedrag in Euro door een mevrouw voor haar overgemaakt om haar ticket te bekostigen.

Op de dag van haar vertrek kreeg zij Euro 700 van de manspersoon. Zij werd aangehouden en samen met de  cocaïne die nog in haar lichaam was overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.