Vrouw overlijdt na steekpartij; verdachte voortvluchtig

De 49-jarige Sherida, Tjokrokarijo is op maandag 31 oktober na een steekpartij aan de Commissaris Thurkowweg in het district Commewijne komen te overlijden.
De politie van het bureau Meerzorg kreeg via het Command Center een melding dat een slachtoffer met een steekverwonding zich aan de Commissaris Thurkowweg bevond. Tegelijkertijd werd de politie van voormeld bureau in kennis gesteld dat de familie het slachtoffer per eigen gelegenheid heeft gebracht naar de RGD-polikliniek te Meerzorg.
De wetsdienaren begaven zich naar de RGD-poli voor onderzoek. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Sherida twee weken geleden ruzie kreeg met haar man Henry K. De vrouw nam vanaf dat moment haar intrek bij haar zoon die in het district Commewijne woonachtig is. De verdachte Henry deed op 31 oktober het adres waar Sherida haar intrek had genomen aan. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen de twee, waarbij Henry vermoedelijk op een bepaald moment zijn ex-partner met een scherp voorwerp een diepe steekverwonding heeft toegebracht. Na de daad verliet hij de locatie met achterlating van het scherp voorwerp.
Het slachtoffer bleek bij aankomst op de polikliniek het leven te hebben gelaten. Een arts stelde formeel de dood van het slachtoffer vast. Het ontzielde lichaam van Sherida is ter obductie door de politie in beslag genomen. Ook het scherp dat op de locatie is aangetroffen is in beslag genomen. De verdachte Henry is nog voortvluchtig. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.