Vrouw na hondenbeet in ziekenhuis overleden

De 36-jarige Alicia Archer is op zaterdag 25 maart, na enkele dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen, overleden.
De politie van Houttuin kreeg op dinsdag 21 maart via de Centrale Meldkamer de melding dat een vrouwspersoon was aangevallen door honden aan de Sir Winston Churchilweg. De wetsdienaren troffen de vrouw met verwondingen over haar hele lichaam in de goot aan.
Per ontboden ambulance is zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekinrichting. Op zaterdag begaf het slachtoffer de geest. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de eigenaar van de honden zijn perceel heeft omrasterd. De honden bereiken de openbare weg door te graven in het zand, waardoor er een opening onder de omrastering ontstaat. Vervolgens glippen zij naar buiten en zwemmen de sloot aan de voorkant van het terrein over.
Op de openbare weg aangekomen, vallen zij voorbijgangers aan. Ook een andere vrouwspersoon die regulier hardloopt, is aangevallen.Zij is in haar benen gebeten door de agressieve straathonden. De vrouw kon middels gebruikmaking van een stok erger voorkomen. Zij is medisch behandeld en de eigenaar heeft zich bereid verklaard de medische kosten te dekken.
Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Houttuin. Het ontzielde lichaam van Alicia is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.