Vrouw na diefstal vastgebonden aan paal

De politie van Kwatta heeft een zaak in onderzoek waarbij een vrouw die een diefstal zou hebben gepleegd in een supermarkt aan een paal is vastgebonden. Hiervan is er een filmpje gemaakt, die vervolgens op sociale media is verspreid.

Na een telefonische melding op maandag 21 november dat een vrouwspersoon op heterdaad is betrapt door een winkelier toen zij bezig was poedermelk te stelen, deed de politie van Kwatta het adres aan voor onderzoek. 

Daar aangekomen werd de verdachte niet ter plaatse aangetroffen. De winkelier verklaarde aan de wetsdienaren zijn goederen te hebben teruggenomen en wenste geen aangifte te doen. De politie verliet toen de plek. Verdere onderzoek wees uit dat deze vrouwspersoon het tot een gewoonte heeft gemaakt om te stelen in winkelzaken in het ressort.

De volgende dag werd de politie geconfronteerd met een filmpje via de sociale media. Daarop is duidelijk te zien dat de verdachte die in het rood gekleed is, na de diefstal aan een paal is vastgebonden.  Het is vooralsnog niet bekend bij de politie wie de vrouw heeft vastgebonden.

De winkelier in kwestie is door de politie van Kwatta opgeroepen. Hij zal worden geconfronteerd met het filmpje. De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan van deze mishandeling. Het rapport van deze zaak zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.