Vrouw moet mobiele telefoon afstaan aan jaloerse man voor controle

De politie van het ressort Santodorp heeft op vrijdag 9 oktober de 30-jarige Miguel G. aangehouden voor mishandeling van zijn echtgenote. De vrouw verklaarde aan de politie dat haar mobiele telefoon elke dag wordt gecontroleerd door haar partner.

Op de bewuste vrijdag vroeg hij haar weer naar haar mobiele telefoon voor controle toen zij van het werk kwam. Miguel merkte op dat zijn echtgenote beltegoed had opgewaardeerd en vroeg haar naar de reden waarom zij moest opwaarderen. Aangezien hij geen genoegen had met het argument van zijn echtgenote werd zij op een onbewaakt moment aangevallen en mishandeld door Miguel.

De echtgenote liep letsels in het gezicht op. Zij ging naar haar broer om hulp te zoeken. Die broer bracht haar over naar het politiebureau waar zij aangifte heeft gedaan. Miguel werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Politieonderzoek heeft uitgewezen dat ook de politie van het ressort Latour en de politie van Bureau Nieuwe Haven vaker hebben moeten optreden wanneer het slachtoffer over straat werd mishandeld door haar partner.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.