Vrouw mishandelt vermoedelijke rivaal en wordt ingesloten

De 37-jarige Marillia H. is op zaterdag 29 december door de politie van het ressort Centrum aangehouden voor mishandeling.
De politie kreeg vanuit het Command Center de melding van een vechtpartij aan de Jodenbreestraat. Daar aangekomen bleek het te gaan om een vechtpartij tussen twee vrouwen.
De verdachte Marillia ,die vindt dat de andere vrouw een relatie met haar man heeft, wachtte haar op nabij haar werkplek. Marillia vroeg de vrouw om rekenschap, waarna er een woordenwisseling ontstond tussen die twee.
Marillia bracht haar vermoedelijke rivaal vuistslagen toe op haar hoofd en andere delen van haar lichaam. Een beveiligingsmedewerker en de eigenaar van een handelszaak kwamen tussen de vechtende vrouwen en konden erger voorkomen.
Marillia werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Marillia door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.