Vrouw mishandelt samen met broers haar man; verdachten aangehouden

De 36-jarige C.H., E.B. (39) en M.H. (31), die allen woonachtig zijn in de omgeving van de Industrieweg Zuid, zijn door de politie van het bureau Livorno op zondag 23 juni 2024 ter zake openlijke geweldpleging aangehouden.

Het slachtoffer S.M. (37) deed op diezelfde dag het voornoemde politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen zijn echtgenote en haar twee broers. Naar zeggen van de aangever lag hij op zaterdag 22 juni 2024 te slapen toen hij op een gegeven moment een geklop hoorde op de deur. Hij schrok wakker, deed de deur open en zag zijn vriendin C.H. die direct met hem tekeer ging. De aangever en zijn vriendin geraakten in een woordenwisseling, waarbij de broers zich daarmee kwamen bemoeien. Op een bepaald moment werd de man met verschillende voorwerpen door het drietal mishandeld. Het gelukte de man na enige tijd uit handen van de verdachten te komen en rende het huis uit. Volgens verklaring van het slachtoffer verkeerde zowel zijn vriendin als haar broers onder invloed van alcohol. De man klaagde van pijn over zijn gehele zijn lichaam en werd met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het drietal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn de verdachten C.H., E.B., en M.H. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.