Vrouw mishandelt nieuwe partner ex-man

De politie van Latour heeft op woensdag 9 maart de 26-jarige Chitera O. aangehouden voor mishandeling van de nieuwe partner van haar ex-man.

Het slachtoffer deed op maandag 29 februari aangifte bij de politie van Latour tegen Chitera. Volgens verklaring van de vrouw zaten zij en de verdachte kort te voren in een lijnbus die de route van het Latourprojekt onderhoudt.  Op een bepaald moment werd zij met een hondenketting door Chitera mishandeld in de bus.

Zij stapte bij het politiebureau uit en deed aangifte. Door de mishandeling was zij vreselijk toegetakeld en liep letsels op aan haar lichaam. Na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, mocht zij naar huis.

De verdachte werd opgespoord maar niet aangetroffen. Het gelukte de wetsdienaren haar vandaag op haar woonadres aan te houden.

Chitera is voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mag zij de sterkte van het vrouwencellenhuis aanvullen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.