Vrouw mishandeld door vier andere vrouwen; één hunner aangehouden en drie heengezonden

De politie van het bureau Leiding 9A heeft op vrijdag 30 juni 2023 de vier vrouwen, D.A., D.M., D.R. en B.A. na een vechtpartij op een adres in het ressort Sophiaslust aangehouden.

Na melding van een vechtpartij die dag, deden de wetsdienaren van bovenvermeld politiebureau het adres aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het slachtoffer K.N. (21) een liefdesrelatie heeft met de man van één van de vrouwelijke verdachten. K.N. die van de kapper kwam, werd door het viertal in een inrit in het ressort Sophiaslust opgewacht. Op een bepaald moment werd zij door de vier vrouwen aangevallen en flink mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onderhuidse bloedingen en verwondingen op in haar gezicht. K.N. werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na de daad renden de vrouwen weg, maar werden later op die dag door de politie in de boeien geslagen, waarna zij ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming net het Openbaar Ministerie is de verdachte D.A. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de drie andere vrouwen zijn heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.