Vrouw maakt zich onvindbaar na mishandeling door klant

De politie van ressort Centrum heeft in de avond van woensdag 16 december de verdachte Robby D. aangehouden vanwege mishandeling van een vrouw.

Het slachtoffer liep letsels op en werd met een visum van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De verdachte die een bekende van de politie is, werd opgespoord en overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn voorgeleid werd hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Voor nader onderzoek werd het woonadres van het slachtoffer enkele keren aangedaan, maar ze werd niet aangetroffen. Aangezien zij zich na de aangifte onvindbaar heeft gemaakt, werd de verdachte in vrijheid gesteld.

Volgens Robby gaat  het om een prostituee  die  hij heeft mishandeld.  Als klant is Robby ontevreden geweest, aangezien de vrouw haar afspraken niet was nagekomen. De politie kon geen wederhoor toepassen in het onderzoek.  

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.