Vrouw maakt misbruik goedheid jongeman

De 21-jarige Asief, A. is op woensdag 10 februari aangehouden door de politie van Kwatta nadat zijn 34-jarige vriendin aangifte van bedreiging tegen hem had gedaan.

De vrouw verklaarde aan de politie geen liefdesrelatie meer met Asief te willen. Op grond daarvan heeft Asief haar volgens haar verklaring bedreigd.

Asief  werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Tijdens het onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de vrouw misbruik maakte van Asief zijn goedheid. Zij wilde alleen een relatie met de jongeman  wanneer zij in problemen verkeerde en hulp nodig had.  Op het moment dat Asief haar had geholpen uit haar probleem was hij dan niet meer nodig en verbrak de vrouw de relatie.

Asief werd op een gegeven moment boos en liet zich gaan door haar te bedreigen.

De politie nam weer contact met het lid van het Openbaar Ministerie en rapporteerde de uitkomst van het onderzoek. Het lid besliste dat de jongeman in vrijheid moest worden gesteld.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.