Vrouw loopt schotverwonding op in haar slaap; politie doet beroep op samenleving

De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname heeft een zaak in onderzoek, waarbij het slachtoffer Letitia M., tijdens het slapen, is geraakt door een projectiel. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Tonkistraat.

Volgens het slachtoffer Letitia M. was zij in de nacht van maandag op dinsdag 17 november in diepe rust. Op een bepaald moment voelde ze iets ter hoogte van haar borst. Ze begon te gillen van pijn en werd door familieleden gebracht naar het ziekenhuis. Naderhand bleek zij geraakt te zijn door een voorwerp dat geschoten is uit een vuurwapen.

Uit een ingesteld onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) werd een gat in de dakbedekking ontdekt. Het vermoeden bestaat dat een kogel het dak moet hebben doorboord en vervolgens de vrouw in haar borst moet hebben geraakt. Het is niet bekend wie geschoten heeft.

 

De politie doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot de aanhouding van de persoon die het  schot heeft gelost, door te spelen via de Centrale Meldkamer 115, de tip lijn 179 of op de afdeling Kapitale Delicten op de nummers 403645 of 403252.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.