Vrouw dringt woning ex-partner binnen en gooit kleren nieuwe vlam eruit

Gwendoline K. (29) is op dinsdag 23 februari door de politie van Lelydorp aangehouden vanwege haar gewelddadige  gedrag.

De vrouw is al geruime tijd gescheiden van de man die intussen een ander liefdesleven is begonnen. In de ochtenduren van de bewuste dag drong de ex-vrouw de woning binnen via een achter raam, terwijl de nieuwe partner van de man zich in het huis bevond.  Zij  liep regelrecht naar de slaapkamer en haalde alle kleren van de nieuwe partner uit de klerenkast. De kleren zijn door de potige geweldenaar  buiten de woning in wind en weer gegooid.

De nieuwe vrouw snelde zich uit de woning en deed het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Gwendoline is opgespoord en aangehouden. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in de gelegenheid gesteld in het vrouwen cellenhuis af te koelen.   

Zij wordt verdacht van huisvrede breuk, poging tot inbraak en vernieling van andermans goed. De man bevindt zich voor enige tijd buitenshuis voor werkzaamheden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.