Vrouw door haar partner om het leven gebracht

De 33-jarige Christina Bisnath is in de avond van woensdag 11 maart door haar 34-jarige partner Fernald W. om het leven gebracht. Dit gebeurde in een appartement te Leiding 9 alwaar het slachtoffer woonachtig was met haar partner.

De politie van het bureau Leiding ging ter plaatse voor onderzoek. In het appartement troffen zij het ontzielde lichaam van mevrouw Christina Bisnath aan. Het lijk vertoonde steek- en snijverwondingen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Christina Bisnath door haar partner Fernald om het leven is gebracht. Voor de daad hadden Fernald en Christina een heftige woordenwisseling gehad op een feest te Commewijne. Na de heftige woordenwisseling verlieten Fernald en Christina het feest afzonderlijk. Het ontzielde lichaam van mevrouw Bisnath werd door haar 14-jarige zoon ontdekt, nadat hij door zijn opa thuis was afgezet.

Op donderdagmorgen 12 maart meldde Fernald W. zich aan op het politiebureau te Meerzorg. Hij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met het verdere onderzoek in deze zaak. Fernald heeft toegegeven dat hij Christina Bisnath om het leven heeft gebracht. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie van ruim zes jaar met elkaar.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.