Vrouw dood aangetroffen in woning

Het ontzielde lichaam van de 50-jarige Zhenjie Yang werd door de verhuurder in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december in een woning aan de Kwattaweg aangetroffen.

De politie van het bureau Kwatta koerste na verkregen melding voor onderzoek naar de locatie. Daar aangekomen betraden zij de woning binnen en troffen de vrouw in haar slaapkamer liggend op haar rug op haar bed aan. Zhenjie vertoonde geen teken van leven meer. Om de hals van de vrouw troffen de wetsdienaren een kleine baddoek aan. Het vermoeden bestaat dat de vrouw door misdrijf om het leven is gebracht. De ingeschakelde arts stelde de dood vast, waarna de politie het ontzielde lichaam van Zhenjie ter obductie in beslag heeft genomen.

Het onderzoek moet nog uitwijzen wat de eigenlijke doodsoorzaak is. Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten zijn belast met het verder onderzoek. Nadere berichtgeving volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.