Vrouw die voor rijdende bromfiets sprong en in ziekenhuis overlijdt eerste verkeersdode voor het jaar 2024

De 28-jarige voetganger R.S. is op woensdag 10 januari 2024 in het ziekenhuis overleden, nadat zij op zondag 31 december 2023 aan de Wilhelminaweg in het ressort houttuin door een bromfietser werd aangereden.

Uit het onderzoek door de Verkeersunit Regio Midden is tot nu toe gebleken dat de jonge vrouw R.S. op zondag 31 december 2023 over voornoemde weg liep, plotseling voor een rijdende bromfiets sprong en daarbij werd aangereden. Het slachtoffer viel op het wegdek en liep daarbij lichamelijke letsels op. Met de ambulance werd de gewonde vrouw afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij op 10 januari 2024 aan de opgelopen letsels het leven heeft gelaten. De bromfietser die ook in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs was niet onder invloed van alcohol. Het rijtuig is voor herkeuring door de politie in beslag genomen. Verder is ook gebleken dat de vrouw psychische klachten had.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.