Vrouw die retailers gokbedrijf meermalen heeft opgelicht, ingesloten

De 37-jarige Betsaida A. is op donderdag 30 januari door de politie van het bureau Livorno opgespoord en aangehouden. Deze vrouw wordt ervan verdacht zich meermalen schuldig te hebben gemaakt aan oplichting.

De vermoedelijke gokverslaafde vrouw maakte het tot een gewoonte zich naar verschillende retailers van een gokbedrijf te begeven om te gokken. Op het moment de vrouw verloor, hield zij de kassahouder voor dat zij het geld uit haar auto moest halen om het verschuldigd bedrag te kunnen voldoen. Bij die gelegenheid verdween Betsaida zonder het verschuldigd bedrag te betalen.

Naar aanleiding van het feit dat zij drie retailers van het gokbedrijf op deze manier heeft opgelicht van verschillende bedragen, is zij opgespoord en aangehouden.

Tijdens de voorgeleiding heeft Betsaida aan de politie verklaard dat zij zich nimmer schuldig heeft gemaakt aan het strafbaar feit. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.