Vrouw brengt drug en zaktelefoon voor opgesloten vriend

De 32-jarige Meevie A. is op zaterdag 9 mei, tijdens gedetineerde bezoek aangehouden door penitentiaire ambtenaren van de strafinrichting Santo Boma. Zij werd aangehouden nadat de ambtenaren, tijdens visitatie van haar spullen, in een pakje “Big Foot snack” 61 gram marihuana (jamie) en een zaktelefoon compleet met oplader ontdekten.
Meevie verklaarde dat de verboden spullen voor haar vriend bestemd waren die een gevangenisstraf in de genoemde inrichting uitzit. Daartoe gevraagd verklaarde de vriend dat hij niet wist dat Meevie de drug en de zaktelefoon met oplader voor hem zou brengen.
Meevie is, samen met de in beslag genomen drug en de zaktelefoon met oplader, voor nader onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Santo Boma. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Meevie, door de politie, achter slot en grendel gezet voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.