Vrouw brengt beveiligingsmedewerker steekverwonding toe

De politie van Geyersvlijt kreeg in de vroege ochtend van maandag 11 maart het bericht dat een steekpartij zich had voorgedaan bij een discotheek aan de Anamoestraat.

Bij aankomst op de locatie trof de politie de 44-jarige beveiligingsmedewerker C. G. aan met een steekverwonding ter hoogte van zijn linkerschouder.

Volgens verklaring van beveiligingsmedewerker waren twee vrouwen van Braziliaanse komaf bezig te ruziën in de discotheek. Beide vrouwen werden door de beveiligingsmedewerker uit de discotheek gezet. Een hunner, de 28-jarige Alina, T. wilde weer naar binnen gaan maar de beveiligingsmedewerker weigerde haar de toegang. Alina liep vervolgens weg om kort daarna terug te keren naar de discotheek.

Op een onbewaakt moment bracht zij de beveiligingsmedewerker een steekverwonding toe met een mes. Daarna maakte Alina zich uit de voeten maar werd door omstanders aangehouden. Vervolgens werd zij overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt.

Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De beveiligingsmedewerker werd door omstanders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis.

Alina werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.