Vrouw biedt valse biljet aan winkelier

De 31-jarige Sindy W. is op dinsdag 24 november door de politie van Uitvlugt aangehouden in het ressort. Sindy heeft getracht om USD. 100 te wisselen bij een winkelier.

Enkele minuten voordat Sindy de winkel aandeed, had een andere vrouwspersoon een USD. 100 gewisseld bij diezelfde winkelier. Zij ging de winkel in, nam enkele goederen waarna zij met het vreemd geld betaalde. De winkelier gaf de vrouw wisselgeld in SRD terug. Het viel de winkelier op dat Sindy kort na deze mevrouw ook de zaak binnenstapte en zij het vreemd geld aanbood. 

De winkelier vroeg een medewerker van de cambio die naast haar winkel is gevestigd om na te gaan of het biljet dat haar was aangeboden wel goed was. Toen Sindy merkte dat de medeweker van de cambio door had dat het om vals geld ging, zette zij het op een lopen. Omstanders hielden haar aan en konden voorkomen dat zij wegkwam.

De politie werd ingeschakeld. Sindy is overgedragen aan de politie. Zij werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.