Vrouw beroofd partner van het leven te Commewijne; verdachte ingesloten

De 65-jarige R.D. is in de avond van dinsdag 11 april 2023 door zijn 33-jarige vriendin T.K. op zijn woonadres te Tamansari in het district Commewijne van het leven beroofd.

De verschillende politie-eenheden speelden in op de melding en deden voor onderzoek de locatie aan. Bij aankomst werd het lijk van R.D. in zijn woning aangetroffen. Het motief tot het plegen van deze daad is vooralsnog onbekend. Volgens het voorlopige onderzoek was er steeds weer een relatiebreuk tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte deed op die bewuste avond het adres van haar vriend wederom aan, waarna zij zich te goed deden aan alcohol. Het koppel moet vermoedelijk later op de avond ruzie hebben gehad, waarbij T.K. haar partner met een scherp voorwerp kapverwondingen toebracht en het ontzielde lichaam in brand moet hebben gestoken. Na de daad poogde de vrouw te vluchten, maar werd in de directe omgeving van de woning van het slachtoffer, door de politie in de boeien geslagen. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van R.D. ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.