Vrouw aangehouden voor verduistering

De 38-jarige Maureen B. is op vrijdag 24 juni door de politie aangehouden nadat er aangifte is gedaan door een benadeelde.

Volgens de aangeefster heeft zij haar sieraden samen met haar ex-man, die reeds enkele jaren is overleden, als onder pand gezet bij een lokale bank. Naderhand ging zij naar de bank en kreeg te horen dat zij de sieraden niet kan lichten. Zij had het vermoeden dat de sieraden op naam van de nieuwe relatie van de overleden man, met wie hij getrouwd is geweest als onder pand moeten zijn gezet.

De politie heeft na goed speurwerk, de weduwe Maureen in beeld gebracht. Uit het onderzoek kwam vast te staan dat de vrouw de sieraden tot twee keren toe ter waarde van SRD. 3000 als onder pand heeft geplaatst. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.  

De benadeelde deed na de aanhouding van de vrouw het politiebureau aan om de zaak in te trekken. De vrouwen kwamen overeen de zaak onderling af te handelen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht Maureen na te zijn gehoord worden heengezonden na de benadeelde te hebben vergoed.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.