Vriend pakt werknemer vriendin hard handig aan

De 25-jarige Glifford L. is op donderdag 16 maart aangehouden nadat hij een werknemer van zijn vriendin hard handig heeft aangepakt.

De werknemer had een karwei geklaard voor de vrouw van Glifford waarbij zij de man zou moeten betalen. De vrouw had hem nog niet betaald aangezien zij niet tevreden was met het opgeleverde resultaat.

De werknemer die boos werd op de vrouw stuurde bedreigende sms-berichten waarin hij ook nog die dame voor hoer uitmaakte.

Glifford werd op de hoogte gesteld van het geval en vroeg hij de werknemer te stoppen met zijn handeling. De werknemer werd boos en ontstond er een woordenwisseling tussen de mannen. De vriend van de dame bezorgde de werknemer een klap toe.  De ingeschakelde politie bracht partijen naar het politiebureau.

Na afstemming met  een lid van het Openbaar Ministerie mocht Glifford na bij proces-verbaal te zijn gehoord worden heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.