Vriend neemt zonder toestemming bromfiets weg

Regilio R. (28) is door de politie van regio Midden op woensdag 6 juli aangehouden nadat er aangifte van diefstal is gedaan tegen hem.

Regilio heeft de aangever die een vriend is van hem, een bezoek gebracht. Op gegeven moment zou de aangever uit huis gaan en is Regilio voor hem vertrokken. Na enige tijd kwam de benadeelde weer thuis en kreeg hij van een ooggetuige te horen dat Regilio terug was gekeerd en heeft hij de bromfiets van hem meegenomen.

De bromfiets die naast  de woning was geparkeerd, was niet op slot. Aangezien de aangever Regilio geen toestemming had gegeven om zijn bromfiets weg te nemen, heeft hij aangifte van diefstal gedaan.

Regilio die is aangehouden, geeft toe de bromfiets zonder toestemming te hebben weggenomen. Volgens zijn verklaring heeft hij die bij een andere vriend achtergelaten. De politie deed het adres aan om de bromfiets af te halen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zal deze worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.