Vriend mishandelt vriendin om huilende dochters

De 32-jarige Rolando S. is op donderdag 26 november door de politie van het ressort Latour aangehouden voor mishandeling. Rinaldo ging in de avond van 25 november met zijn vriendin naar een feest. De vriendin heeft twee kinderen die ze ook had meegenomen.

Volgens verklaring van de vriendin begonnen haar kinderen om eten te huilen op het feest. Haar vriend werd hierdoor boos op haar en de kinderen. Ze verlieten het feest en bij aankomst thuis werd de ruzie voortgezet. Rolando raakte zo verhit dat zijn vriendin klappen moest incasseren. Als dat niet genoeg was, nam hij zijn vriendin mee naar de slaapkamer waar zij verder werd mishandeld.

Het dertien jarig meisje dat het erg vond dat haar moeder werd geslagen door de man, ging de slaapkamer binnen. Het meisje werd ook mishandeld door haar stiefvader.

Het geval werd via de Centrale Meldkamer doorgespeeld aan de politie van Latour. Ter plaatse troffen de wetsdienaren van Latour het slachtoffer aan. Zij heeft letsels opgelopen in het gezicht. Rolando die ook ter plaatse was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Hij verklaarde aan de politie dat hij die vrouw inderdaad heeft mishandeld. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.