Vriend mishandelt en besteelt vriendin uit jaloezie

De politie van Albina heeft op zondag 18 februari Raöel M. in verzekering gesteld.

Raöel wordt ervan verdacht zijn vriendin Wanshika op vrijdag 16 februari te hebben mishandeld en bestolen. Het slachtoffer deed toen aangifte bij de politie. Zij verklaarde dat zij op de bewuste dag haar vriend bij de platte brug te Frans Guyana ontmoette.

Gelijk toen hij haar zag, greep hij haar mobiele telefoon die zij in haar hand had weg. Ook een geldsbedrag in Euro dat ze in haar beha had bewaard, nam hij weg. Vervolgens bracht hij de jonge dame enkele trappen toe in haar onderbuik. Het slachtoffer verklaarde aan de politie meermalen uit jaloezie door Raöel te zijn mishandeld.

De verdachte werd opgespoord en op zondag 18 februari op aanwijzing van Wanshika aangehouden langs de waterkant te Albina. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en heeft verklaard dat hij de mobiele telefoon heeft bewaard in Frans-Guyana. Raöel ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de overige misdrijven.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de jaloerse vriend in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.