Vriend en vriendin ingesloten voor wederzijdse mishandeling

De politie van Latour heeft op zondag 18 december de 27-jarige Oginada T. en haar vriend Furgil na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, ingesloten voor wederzijdse mishandeling.

De politie kreeg op zaterdag 17 december  de melding van een vechtpartij in het ressort en deed het adres aan voor onderzoek.  

Het onderzoek wees uit dat de vrouw en haar partner een woordenwisseling kregen waarbij de man haar een fikse klap verkocht. De vrouw pakte op haar beurt een scherpvoorwerp en bracht haar vriend Furgil steekverwondingen toe in de borststreek.

Partijen werden door de wetsdienaren verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Aan de hand van de bevindingen van de behandelende arts zijn vriend en vriendin aangehouden. De vrouw liep een oorontsteking op.

Oginada is op zaterdag 17 december opgespoord en aangehouden. De vriend Furgil is op zondag 18 december eveneens opgespoord. Beiden zijn vrije loge aangeboden in een cellenhuis.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.