Vriend en vriendin betrapt op drugssmokkel

Indersain L. (45) en Minakoemarie B. (53) zijn op zondag 6 december door het Bestrijding Internationale Drugs (BID) team van de politie op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden. Het tweetal, die de Nederlandse nationaliteit bezit, zou afreizen naar hun thuishaven.

Tijdens controle werd in de reiskoffer van Indersain 8 flessen  met verschillende gebruiks- en verbruiksproducten aangetroffen. In deze producten was ongeveer vijf kilogram cocaïne verwerkt.

Op de vriendin van Indersain werd er niets aangetroffen. Zij werd echter ook door de rechercheurs aangehouden op grond van bepaalde feiten en omstandigheden. Het vermoeden bestaat dat Minakoemarie hand- en spandiensten heeft verleend aan haar vriend voor het doen welslagen van de drugssmokkel. Beide verdachten werden samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van de politie.

 

Hangende het onderzoek zijn vriend en vriendin na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.