Vriend brengt zijn vriendin dodelijke steekverwondingen toe

Een jongeman heeft in de morgen van dinsdag 21 maart zijn 39-jarige vriendin Saskia Kasaradjie dodelijke steekverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp.

Via de Centrale Meldkamer werd de melding van de steekpartij aan de Verlengde Keizerstraat doorgespeeld aan de politie van ressort Centrum.

Bij aankomst op het adres werd de vrouw in de woning badend in haar bloed aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders was Saskia alleen thuis op het erf. Haar vriend kwam langs en er ontstond een woordenwisseling, waarbij de vriend haar met een scherp voorwerp enkele steekverwondingen toebracht. Het slachtoffer rende vervolgens de woning binnen en zeeg neer op de vloer. De verdachte koos na zijn daad het hazenpad.

Een zus met wie het slachtoffer samenwoonde, kwam op dat moment thuis en trof Saskia die niet aanspreekbaar was op de vloer aan en schakelde de politie in.

Voor de komst van de ambulance liet Saskia het leven. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak. Aan de opsporing van de verdachte wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.