Vriend brengt vriendin steek- en snijverwondingen toe tijdens woordenwisseling; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Waldeck heeft op zondag 5 mei 2024 de 46-jarige H.G. alias “Godje” die in de omgeving van de Arnold Julenweg woonachtig is, tijdens zijn vluchtweg in de directe omgeving van zijn woonadres aangehouden.

H.G. heeft op die bewuste dag omstreeks 08.15 uur v.m. zijn vriendin H.M. (32) tijdens een woordenwisseling steek- en snijverwondingen toegebracht aan haar hand, met een scherp voorwerp. 

Na de melding dat het vrouwelijke slachtoffer zich op de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum bevond, deed de politie de ziekeninrichting aan voor onderzoek. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat H.M. en haar vriend H.G. kort voor het geval een woordenwisseling kregen op hun woonadres in de omgeving van de Arnold Julenweg in het district Nickerie. Op een bepaald moment liep het uit de hand, waarbij H.G. een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en uit boosheid zijn vriendin H.M. verwondingen heeft toegebracht aan haar hand. Het slachtoffer werd met spoed met de ambulance vanuit het MMC voor verdere medische behandeling afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), alwaar zij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

De verdachte werd vervolgens opgespoord en bij het zien van de politie nam hij de benen. Hij werd echter na een korte achtervolging door de wetsdienaren in de boeien geslagen. Op zijn aanwijzing is het scherp voorwerp in de keuken van zijn woning aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.