Vriend aangehouden voor mishandeling

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft op zondag 10 januari de 18-jarige Donovan, O. aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg de melding van een mishandeling op de kruising van de Drambrandersgracht en de Johan Adolf  Pengelstraat. Bij aankomst ter plaatse werd het slachtoffer aangetroffen.  Volgens zijn verklaring heeft zijn vriend Donovan hem aan de Hogestraat mishandeld. Hij werd door omstanders te hulp geschoten.

De moeder en de zus deden samen met het slachtoffer het adres van Donovan die in de directe omgeving woont aan. Terwijl zij Donovan aanspraken over zijn gedrag kwam de politie aanrijden. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Donovan verklaart dat hij in de maand oktober 2015 door zijn vriend bedreigd was geworden. Zijn vriend hield hem voor dat hij zijn jaardag niet zou zien of in een rolstoel zou belanden. Hij deed echter geen aangifte van bedreiging tegen zijn vriend.

Toen hij hem op zaterdag aan de Hogestraat tegenkwam, nam Donovan het recht in eigen handen en gaf zijn vriend een pakrammel voor de uitlatingen die hij toen had gedaan.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag hij zijn tijd nu doorbrengen in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.