Vriend aangehouden ter zake oplichting en verduistering van gouden halskettingen vriendin

De politie van het bureau Latour heeft op zondag 12 november 2023 de 29-jarige verdachte V.R. alias “Lino” ter zake verduistering en oplichting, opgespoord en aangehouden.

De benadeelde V.M. (19) deed op vrijdag 10 november 2023 aangifte ter zake, tegen haar vriend V.R. met wie zij een liefdesrelatie heeft. De aangeefster gaf de wetsdienaren aan dat zij en haar vriend op die bewuste dag een afspraak hadden gemaakt om elkaar te ontmoeten, met de bedoeling dat V.M. haar naar een goudsmid aan de Latourweg zou brengen om haar twee halskettingen te wassen. Aangezien de jonge vrouw zich niet zo best voelde, stapte zij niet uit en bleef in de auto op haar vriend wachten. Hierna reden zij naar een supermarkt om wat inkopen te doen, waarbij V.R. zijn vriendin voorhield dat hij dringend naar huis moest om geld te halen. De aangeefster bleef bij de supermarkt wachten en toen ze opmerkte dat het te lang duurde, belde zij V.R. op, maar hij nam zijn telefoon niet op. V.M. belde haar nicht op en stelde haar daarvan in kennis, waarna zij door de man van haar nicht werd opgehaald en de goudsmid aandeed voor het ophalen van haar halskettingen. Echter kreeg zij van de goudsmid te horen dat V.R. zich niet naar de goudsmid had begeven, voor het laten wassen van halskettingen. Toen de benadeelde door had dat zij door haar eigen vriend was opgelicht, deed ze toen aangifte tegen hem.

V.M. is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.